YKSITYISYYS JA EVÄSTEPOLITIIKKA

YKSITYISYYS JA EVÄSTEPOLITIIKKA

 

Turvallisuus

Signallia Marketing Distributionille tietosuoja ja tietoturva on keskeinenä osana liiketoimintaamme ja olemme sitoutuneet korkean tason tietoturvaan, yksityisyyteen ja läpinäkyvyyteen yhdessä tunnettujen kansainvälisten eurooppalaisten standarden mukaisesti.

Suojelemme asiakkaidemme tietoja useilla tietoturvakerroksilla, mukaan lukien salaustekniikka, kuten HTTPS ja Transport Layer Security (TLS).
Varmistaaksemme parhaan turvatason, valvomme palvelujamme ja taustalla olevaa infrastruktuuria suojelemalla niitä uhilta, kuten roskapostilta, viruksilta ja muilta haittaohjelmilta.
Meillä on turvahäiriöitä koskevia menettelytapoja ja menettelyjä. Olemme myös sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme tietoja, joita he tarvitsevat täyttääksemme lainsäädännön noudattamisen GDPR: ssä.

Yksityisyys

Tietoturvasi suojaamiseen Signalia Marketing Distribution käyttää Secure Sockets Layer (SSL) -tekniikkaa, joka salaa tietoja ennen sen lähettämistä internetin kautta. Kaikki varauksen aikana annetut tiedot on suojattu tällä tekniikalla. Varausprosessin aikana kerättyjä henkilökohtaisia tietoja ei jaeta luvattomalle kolmannelle osapuolelle.
Haluaisimme pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä uutisistamme ja erikoistarjouksistamme ja lähettää ne sinulle sähköisesti. Rekisteröityessäsi sähköpostiviestejä varten keräämme pakollisia tietoja, kuten: nimike, etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoitteesi. Sinulta saatetaan myös kysyä muita tietoja tilausasetuksia varten.

Markkinointiviestit sisältävät yksityiskohtia viimeisimmistä tarjouksistamme ja ne voidaan yksilöidä keräämiemme tietojen perusteella.

Keräämämme tiedot tallennetaan suojattuihin palvelimiin. Mitään keräämiämme tietoja ei jaeta luvattomille kolmannen osapuolen yrityksille.

Jos haluat lopettaa sähköpostiviestien vastaanoton, napsauta Peruuta tilaus-linkkiä, joka sijaitsee kunkin sähköpostiviestin alaosassa.

GDPR-lausuma

Noudattaen luonnonmukaista lakia 5 artiklan 15/1999, 13. joulukuuta henkilötietojen suojasta (LOPD), joka säätelee tiedonsaantioikeutta tietojen keräämiseen, Signallia Marketing Distribution S.A, NIF nro A-76539030, osoitteella Av. San Francisco nº 12, local A. 38650 Los Cristianos – Arona, Tenerife, Espanja, noudattaa voimassa olevia määräyksiä ja henkilötietosi tallentuvat tietokantaan sisältyvään, automaattiseen- tai ei tiedostoon, jotta asiakkaamme saisivat parhaan palvelun. Mainittu tiedosto on tarkoitettu yksinomaan edellä kuvattuun tarkoitukseen.
Tietosuojavastaavamme / GDPR-omistajan ja tietosuojavaltuutetun edustajaan voi ottaa yhteyttä suoraan täältä: dpo@signallia.com

Henkilökohtaiset tiedot, joita haluasimme sinulta ovat:
Henkilötietojen tyypit:
Lähde (josta Signallia Marketing Distribution S.A. hankki henkilötiedot, ellei sitä ole kerätty suoraan sinulta, rekisteröidyiltä. Tarkastele, onko henkilötietoja saatavilla julkisesti saatavilla olevista lähteistä): Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ikä.
Suorat tai kolmannen osapuolen verkkosivustot, kuten www.keys-concierge.com, www.book-itnow.com, www.keys-business.com, www.excelhotelsandresorts.es, www.ewaterways.com .
Keräämämme henkilökohtaisia tietoja seuraaviin käyttötarkoituksiin: Voit käsitellä varauksiasi ja vahvistaa ne. Hallita aikaa ja osallistumista henkilöstön palkkalistoihin.
Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle:
Sopimukselliset velvoitteet

Kaikki oikeutetut intressit, joita me tai muut kolmannet osapuolet käyttävät, ovat seuraavat:

Kaupallinen etu

Suostumus

Hyväksymällä tämän tietosuojailmoituksen annat meille luvan käsitellä henkilökohtaisia tietojasi nimenomaan yksilöityihin tarkoituksiin.

Signallia Marketing Distribution S.A tarvitsee suostumuksen käsitellä kumpaakin tyyppiä olevia henkilökohtaisia tietoja, mutta se on annettava nimenomaisesti. Jos pyydämme henkilökohtaisia arkaluonteisia tietoja, kerromme aina, miksi ja miten tietoja käytetään.

Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa ottamalla yhteyttä dpo@signallia.com ja ilmoittamalla haluavasi peruuttaa suostumuksesi kokonaan tai osittain. Voit myös päivittää asetuksesi mistä tahansa sähköpostiviestistä, jonka saat meiltä.

Yhteenveto
Signallia Marketing Distribution S.A. ei siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman, että hankkii ensin suostumuksesi siihen. Seuraavat kolmannet osapuolet saavat henkilötietosi seuraaville tarkoituksille osana käsittelytoimintaa:
– Keys Concierge Limited
– Book It Now
– Aspirantco
– Excel HR
– eWaterways
– Club Paradiso

Säilytysjakso
Signallia Marketing Distribution S.A. käsittelee henkilötietojasi varausprosessin ja oleskelun ja / tai työpaikan ja markkinoinnin ajan. Tallennamme henkilötiedot enintään 7 vuotta riippuen rahoitustoimista.

Oikeutesi rekisteröityinä

Sinulla, rekisteröidyllä, on seuraavat oikeudet milloin tahansa henkilökohtaisten tietojen hallussapitoon tai käsittelyyn:

• Pääsyoikeus – Sinulla on oikeus pyytää kopioita siitä, mitä tietoa meillä on sinusta.
• Oikaisuoikeus – Sinulla on oikeus korjata virheellisiä tai epätäydellisiä tietoja.
• Oikeus unohtaa – tietyissä olosuhteissa voit pyytää tietoja, joita meillä on, että sinut poistetaan tiedostoistamme.
• Oikeus rajoittaa käsittelyä – tietyillä edellytyksillä on oikeus rajoittaa käsittelyä.
• Siirto-oikeus – Sinulla on oikeus siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle
• Oikeus vastustaa – sinulla on oikeus vastustaa tiettyjä käsittelyjä kuten suoramarkkinointia.
• Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä, mukaan lukien profilointi – sinulla on myös oikeus käsitellä automaattisen käsittelyn tai profiloinnin oikeusvaikutuksia.
• Oikeus tuomioistuinvalvontaan: siinä tapauksessa, että Signallia Marketing Distribution S.A. kieltäytyy pyynnöstäsi käyttöoikeuden perusteella.
• Kaikki edellä mainitut pyynnöt toimitetaan eteenpäin, jos henkilötietojesi käsittelyyn osallistuu kolmas osapuoli.

Valitukset

Jos haluat tehdä valituksen siitä, miten henkilötietojasi käsitellään, Signallia Marketing Distribution SA:ssa tai miten valituksesi on käsitelty, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan Signallia Marketing Distribution SA: n tietosuojavastaavalle / GDPR omistajalle.

Yhteystiedot ovat:

Sähköposti: dpo@signallia.com

Puhelin: +34 822 280 053

DATA PROTECTION OFFICER
COMPLIANCE & GOVERNANCE DEPARTMENT
SIGNALLIA MARKETING DISTRIBUTION S.A.
Avda. San Francisco nº 12, Local A.
38650 Los Cristianos – Arona.
Tenerife, Spain

Henkilötiedot

EU: n yleisen tietosuojadirektiivin (GDPR) mukaan henkilötietoja on määritelty seuraavasti:

“Kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (” rekisteröityyn “) liittyvä tieto; tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on sellainen, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa tunnuksen, kuten nimen, tunnistenumeron, sijaintitietojen, online-tunnisteen tai yhden tai useamman tietyn tekijän; kuten fyysisen, fysiologisen, geneettisen, henkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen identiteetin perusteella “.

Miten käytämme tietojasi

Tämä tietosuojailmoitus kertoo, kuinka Signallia Marketing Distribution S.A. kerää ja käyttää henkilötietojasi. Kun vierailet sivuillamme, voimme sijoittaa evästeitä selaimeesi. Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota parempaa verkkosivustoa, palvelua ja tilastoja. Evästeet ovat pieniä tekstisisältöjä, joita verkkoselaimesi lähettää melkein jokaisella vierailemallasi verkkosivustolla. Selaimesi tallentaa evästetiedoston ja antaa meidän tai kolmannen osapuolen tunnistaa sinut ja tehdä seuraavasta käynnistäsi helpompaa. Ne auttavat meitä seuraamaan kävijän käyttäytymistä. Evästeet eivät anna meille pääsyä laitteeseen tai muita henkilökohtaisia tietoja, vain tiedot, jotka haluat jakaa kanssamme. Evästeet voivat olla “pysyviä” tai “istuntokohtaisia” evästeitä. “Istuntokohtaiset” evästeet tallennetaan muistiin eikä niitä koskaan tallenneta levylle. Kun selain on suljettu, eväste poistetaan pysyvästi. Jos evästeissä on viimeinen voimassaolopäivä, niitä pidetään “pysyvinä” evästeinä, jotka poistetaan määritetyllä päivämäärällä. Ne voidaan myös poistaa manuaalisesti. Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät oletusarvoisesti evästeet; Jos haluat poistaa ne käytöstä, tutustu selaimesi ohjeisiin.
Käytämme verkkosivuillamme “ensimmäisen osapuolen” ja “kolmannen osapuolen evästeitä”.

“Ensimmäisen osapuolen” evästeet määräytyvät meiltä. Nämä evästeet varmistavat, että varausprosessi muistetaan sivujen välillä, jotta voimme käsitellä varauksesi ja maksusi asianmukaisesti. Käytämme myös evästeitä, jotta voimme seurata verkkosivujen tehokkuutta.

Kolmansien osapuolten evästeet määräytyvät luotettujen kumppaneidemme kautta.

Katso täysi luettelo evästeistä tämän sivun alareunasta

– Käytämme Google Analyticsin evästeitä voidaksemme mitata ja seurata verkkosivustomme käyttöä. Tämä auttaa meitä tunnistamaan parannuksia. Haluamme myös seurata, kuinka monet kävijät tekevät varauksia, mikä auttaa meitä tekemään yritysennusteita ja päätöksiä.

– Käytämme Google AdWordsia – Googlen tärkeintä mainostuotetta. AdWords tarjoaa ”maksa per mainosklikkaus” (PPC)mainontaa, joka näkyy hakutulosten vieressä verkkosivuston liikenteen ja myynnin lisäämiseksi.

– Käytämme Google Display -verkostoa asiakkaidemme uudelleen kohdistamiseen. Saatat nähdä mainoksemme muilla verkkosivuilla, vierailtuasi ensin meidän sivuillamme. – Käytämme Yahoo Gemini -verkostoa voidaksemme kohdistaa ja uudelleen kohdistaa asiakkaitamme uudelleen näyttömainosten avulla.
– Työskentelemme useiden yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka mainostavat puolestamme. Evästeet auttavat meitä näkemään, tulivatko asiakkaamme sivuillamme yhdestä kumppanien mainostajista, jotta voimme hyvittää heitä oikein.
– Käytämme myös sosiaalisen median painikkeita, esim. Facebookia ja Twitteriä, jotta voit muodostaa yhteyden sosiaalisiin verkostoihisi ja jakaa sisältöä.
Jatkamalla sivustollamme ja käyttämällä sosiaalisen median toimintoja hyväksyt sen, että laitteeseen asetetaan asianmukaiset evästeet. Lisätietoja evästeistä ja niiden poistamisesta on osoitteessa www.allaboutcookies.org.

Miksi Signallia Marketing Distribution S.A:n tarvitsee kerätä ja tallentaa henkilötietoja?

Jotta voimme tarjota sinulle varatun palvelun / majoituksen, meidän on kerättävä henkilökohtaisia tietoja yhteydenpitoa ja / tai yksityiskohtaista palvelua varten. Joka tapauksessa olemme sitoutuneet varmistamaan, että keräämämme ja käyttämämme tiedot ovat tarkoituksenmukaisia tähän tarkoitukseen, eivätkä ne loukkaa yksityisyyttäsi.

Jakaako Signallia Marketing Distribution S.A. henkilökohtaisia tietojani kenenkään muun kanssa?

Saatamme siirtää henkilötietosi kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka ovat tehneet sopimuksen Signallia Marketing Distribution S.A. kanssa, palvellakseen sinua. Jokainen kolmas osapuoli, jonka kanssa voimme jakaa tietosi, on velvollinen pitämään tietosi turvallissa ja käyttämään niitä vain täyttämään palvelun, jonka he tarjoavat meille. Kun he eivät enää tarvitse tietojasi tämän palvelun loppuun saattamiseksi, he luovuttavat tiedot Signallia Marketing Distribution S.A: n menettelyjen mukaisesti. Jos haluamme välittää arkaluonteiset henkilötietosi kolmannelle osapuolelle, teemme sen vasta sen jälkeen, kun olemme saaneet suostumuksesi, ellei laillisesti ole muuhun edellytystä.

Miten Signallia Marketing Distribution S.A. käyttää henkilökohtaisia tietoja, joita hän kerää minusta?

Signallia Marketing Distribution S.A. käsittelee (kerää, tallentaa ja käyttää) antamiasi tietoja yhteensopivalla tavalla EU: n yleisen tietosuojasäännöstön (GDPR) kanssa. Pyrimme säilyttämään tietosi täsmällisesti ja ajan tasalla, eikä niitä pidetä pidempään kuin on tarpeen. Signallia Marketing Distribution S.A:lta edellytetään lakisääteisten tietojen säilyttämistä, kuten tuloveroa ja tilintarkastusta varten tarvittavia tietoja.
Kuinka kauan tietyt tietotyypit säilytetään, voidaan myös säätää erityisistä yrityssektorin vaatimuksista ja sovituista käytännöistä. Henkilökohtaisia tietoja voidaan pitää näiden ajanjaksojen lisäksi riippuen yksilöllisistä liiketoiminnan tarpeista.

Missä olosuhteissa Signallia Marketing Distribution S.A. voi ottaa yhteyttä?

Tavoitteenamme ei ole olla häiritseviä, ja sitoudumme olemaan tekemättä aiheettomia tai tarpeettomia kysymyksiä. Lisäksi antamasi tiedot kohdistuvat tiukkoihin toimenpiteisiin ja menettelyihin luvattoman käytön tai paljastamisen riskin minimoimiseksi.

Voinko selvittää henkilötietoja, joita organisaatiolla on minusta?

Signallia Marketing Distribution S.A. voi vahvistaa pyyntösi saada tietää mitä tietoja meillä on sinusta ja miten niitä käsitellään. Jos Signallia Marketing Distribution S.A:lla on henkilökohtaisia tietoja sinusta, voit pyytää seuraavia tietoja:

• Henkilön tai organisaation henkilöllisyys- ja yhteystiedot, joka on määrittänyt, miten ja miksi tietojasi käsitellään. Joissakin tapauksissa tämä on edustaja EU: ssa.
• Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot.
• Prosessoinnin tarkoitus sekä käsittelyn oikeusperusta.
• Jos käsittely perustuu Signallia Marketing Distribution S.A.: n oikeutettuihin etuihin
• Tai kolmas osapuoli, tietoa näistä intresseistä.
• Kerätyt, tallennetut ja käsitellyt henkilötiedot.
• Vastaanottaja (t) tai vastaanottajaryhmä, jolle tiedot on / tullaan ilmoittamaan.
• Jos aiomme siirtää henkilötietoja kolmanteen maahan tai kansainväliseen organisaatioon, tiedot siitä, miten voimme varmistaa, että tämä tapahtuu turvallisesti. EU on hyväksynyt henkilötietojen lähettämisen joihinkin maihin, koska ne täyttävät tietosuojan vähimmäisvaatimukset. Muissa tapauksissa varmistamme, että tietojesi suojaamiseksi on olemassa erityisiä toimenpiteitä
• Kuinka kauan tietoja tallennetaan.
• Yksityiskohdat oikeuksistasi korjata, poistaa, rajoittaa tai vastustaa tällaista käsittelyä.
• Tietoja suostumuksen peruuttamisoikeudesta milloin tahansa.
• Miten valitus tehdään valvontaviranomaiselle
• Onko henkilötietojen antaminen lakisääteinen tai sopimusperusteinen vaatimus tai sopimusvelvoitteen edellyttämä vaatimus sekä onko sinun velvollisuus toimittaa henkilötiedot ja mahdolliset seuraukset, siitä, ettei tällaisia tietoja ole annettu.
• Henkilötietojen lähde, jos niitä ei ole kerätty suoraan sinulta.
• Kaikki automatisoidun päätöksenteon yksityiskohdat ja tiedot, kuten profilointi ja mahdolliset merkitykselliset, loogiset tiedot, sekä tällaisen käsittelyn merkitys ja odotetut seuraukset

Millaisia henkilöllisyystietoja minun on toimitettava, jotta voin käyttää tätä?

Signallia Marketing Distribution S.A. hyväksyy seuraavat henkilöllisyys-lomakkeet, kun henkilötietojasi pyydetään:

Kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti
Syntymätodistus
Todistus nykyisestä osoitteesta

Tietosuojavaltuutetun / GDPR: n yhteystiedot:

Tämä tietosuojavaltuutettu / GDPR-omistaja on omistaja ja vastuussa tämän lausunnon varmistamisesta, ja että näitä tietoja tarkistetaan GDPR: n tarkistusvaatimusten mukaisesti.

Tämän lausunnon nykyinen versio on kaikkien työntekijöiden ja asiakkaiden käytettävissä alla olevien yhteystietojen avulla

Tietosuojavastaava / GDPR Omistajan yhteystiedot

Sähköposti: dpo@signallia.com
Puhelin: +34 822 280 053
Osoite: DATA PROTECTION OFFICER
COMPLIANCE & GOVERNANCE DEPARTMENT
SIGNALLIA MARKETING DISTRIBUTION S.A.
Avda. San Francisco nº 12, Local A.
38650 Los Cristianos – Arona
Tenerife, Spain

Signallia Marketing Distribution, S.A. Evästeet
Evästeitä käyttävät verkkotunnukset sivuillamme:

Google.com
Käyttää eri tyyppisiä evästeitä Google-verkkosivustojen ja mainosominaisuuksien hallintaan. Jotkut tai kaikki alla luetellut evästeet voidaan tallentaa selaimeesi. Voit tarkastella ja hallita evästeitä selaimellasi (vaikka mobiililaitteiden selaimet eivät ehkä tarjoa tätä näkyvyyttä).

Facebook.com
Tämän verkkotunnuksen omistaa Facebook, joka on maailman suurin sosiaalisen verkostoitumisen palvelu. Kolmannen osapuolen isäntäpalveluntarjoajana se kerää lähinnä käyttäjien etuja koskevia tietoja useiden verkkosivustojen kautta löytyvien “Tykkää” -painikkeiden avulla. Tätä käytetään kohdennetun mainonnan tarjoamiseen käyttäjille, kun hän kirjautuu palveluihinsa. Vuonna 2014 se myös alkoi palvella käyttäytymiseen kohdistettua mainontaa muilla verkkosivustoilla, samantyppisesti kuin kaikkein omistautuneimmat online-markkinointiyritykset.

Zendesk.com
LiveChat-evästeet. Säilyttää istunnon tiedot jakamiseen Zendesk-sovelluksissa.

wordpress.com
Istuntokohtaiset evästeet: Nämä evästeet tallentavat tietoja toimista, joita käyttäjät suorittavat yhden istunnon aikana. Niitä käytetään jatkamaan tietoja toimistasi, sen aikaa kun selaat sivustossa, mutta ne poistetaan istunnon lopussa.
Pysyvät evästeet: Kuulet näitä kutsuttavan myös seurantaevästeiksi. Pysyvät evästeet pysyvät kiintolevyllä, kunnes ne vanhentuvat tai ne poistetaan. Näitä käytetään usein hallitsemaan käyttäjän asetuksia pidemmän aikaa.